xkuchtik.cz

 

ITALSKÝ GULÁŠ

 

POSTUP PŘÍPRAVY: Do přetlakového hrnce dáme 2 velké nadrobno nasekané cibule, sklenici olivového oleje, necháme zpěnit, přidáme hovězí maso nakrájené na kousky (asi 0,8 - 1 kg) a za stálého míchání necháme osmahnout maso po všech stranách. Až je vše lehce do růžova, přidáme 1 kg loupaných rajčat, rozmačkáme je, osolíme, zamícháme, zakryjeme, zavřeme ventil a necháme vařit na mírném ohni asi 40 minut. Otevřeme, přidáme bazalku a dle chuti peperoncino, necháme vařit podle potřeby 5-10 min, až se šťáva dostatečně zahustí. Podáváme s bílým chlebem. Moc dobré i druhý den.

 


Vloženo:15. 11. 2007  
http://www.xkuchtik.cz