INGREDIENCE: 250g kapra, 250g štiky, 250g candáta a nebo jiných ryb, 1 lžíce hladké mouky, 100g cibule, trochu mleté papriky, sůl, 5cl smetany, bobkový list, kmín, stroužek česneku, 125g paprikových lusků, 200g rajčat, 50g tuku. POSTUP PŘÍPRAVY: Ryby rozkrojíme tak, abychom na každou porci měli díl od každého druhu. Ryby vložíme do vařící vody se solí, kmínem, třeným česnekem, bobkovým listem, na kolečka krájenou cibulí, zmírníme oheň a necháme velmi pomalu vařit. Když jsou ryby zpola vařené, tak je z vývaru vyjmeme. Na tuku mezitím podusíme paprikové lusky, na slabé plátky krájená rajčata, přidáme sladkou papriku, zalijeme částí vývaru a necháme mírně vařit. Zbytek vývaru zahustíme smetanou, do které rozšleháme hladkou mouku a povaříme. Omáčku přecedíme na ryby a necháme zvolna dodusit. Pak přidáme dušenou papriku a rajčata, vše spojíme a podáváme jednotlivé porce přelité omáčkou s paprikami a rajčaty.