xkuchtik.cz
SMĚSI KOŘENÍ.
- ANGULA -– do gulášů, polévek a na kuře.
- ČÍNSKÁ SMĚS -– orientální kuchyně a na minutky.
- DIVOČINA -– na úpravu zvěřiny a na svíčkovou.
- GRILOVACÍ KOŘENÍ -– na kuřata a na minutky.
- HOVĚZÍ NA DIVOKO -– na hovězí maso a na zvěřinu.
- IDEAL SMĚS -– na polévky, ragú a bezmasá jídla.
- KARBANÁTEK -– na mletá masa a na bramboráky.
- KLOBÁSOVÁ SMĚS -– na klobásy a na bílá masa.
- KUŘE A LA BAŽANT -– na kuře a na králíka.
- MLETÁ MASA -– čevabčiči, sekaná a na nádivky.
- ORIENTÁLNÍ SMĚS -– kuře, rýže a na minutky.
- PAŠTIKOVÉ KOŘENÍ -– na paštiky a nádivky.
- STAROČESKÉ -– roštěnky, tmavá masa a na játra.
- SVÍČKOVÁ -– smetanové omáčky a na zvěřinu.
- ZABIJAČKOVÁ SMĚS -– prejty, tlačenky a na bramborák.
Vloženo:28. 9. 2001
http://www.xkuchtik.cz