INGREDIENCE: 4 plátky bílé želatiny, 400 ml smetany, 50g mouč. cukru, 2 1 lžíce kakaa, 1 piškotový korpus ( o průměru 24 cm), 400g meruňkové marmelády, 50g čokoládové polevy, 4 lžíce strouhané čokolády, 4 čokoládové figurky, 6 cukrových kytiček.
POSTUP PŘÍPRAVY: Namočíme želatinu. Našleháme smetanu s mouč. cukrem. Vymačkáme želatinu a rozehřejeme ji. 2 lžíce vmícháme do smetany a teprve potom přimícháme celé množství. Odebereme 1 třetinu smetany a ochutíme ji 2 lžícemi kakaa. Korpus rozkrojíme na tři části. Dva korpusy potřeme marmeládou a větší částí světlé šlehačky. Slepíme je k sobě a překlopíme třetím korpusem. Okraje dortu potřeme světlou šlehačkou a vršek kakaovou. Zbytkem bílé šlehačky naplníme cukrářský sáček a dort jí ozdobíme. Okraje posypeme jemně nastrouhanou čokoládou. Nakonec na dort posadíme čokoládová zvířátka a ozdobíme cukrovými kytičkami.