xkuchtik.cz

 

NADÍVANÝ KAPR.

 

INGREDIENCE: 1 kapr (1,5 kg), 1-2 cibule, 100 g rýže olej, petrželka, špetka mleté papriky a mletého pepře, sůl, hladká mouka, šťáva z 1 citrónu. POSTUP PŘÍPRAVY: Kapra očistíme, vykucháme a osolíme. Cibuli nasekáme nadrobno a osmahneme na oleji. Rýži uvaříme v osolené vodě, scedíme, přidáme k osmažené cibuli, ještě společně chvilku opražíme, potom přidáme nasekanou petrželku, pepř, papriku a citrónovou šťávu. Promícháme a nádivkou kapra naplníme. Zašijeme jej, obalíme v mouce, vložíme na horký olej a upečeme v troubě.

 


Vloženo:2. 9. 2001  
http://www.xkuchtik.cz