xkuchtik.cz

 

BURGUNSKÉ MASOVÉ FONDULE.

 

INGREDIENCE: 800 g roštěnce nebo zadního hovězího masa,1 láhev aleje; worcesterská omáčka, tatarská omáčka, křenová omáčka, kečup,cibulky, okurky . POSTUP PŘÍPRAVY: Na stůl rozestavíme již hotové koupené omáčky, talířek s rozkrájenými okurkami a mističku s cibulkami. Zapálený vařič dáme do středu stolu a na něj postavíme již rozehřátý olej v misce nebo kotlíku. Maso předem rozkrájené postavíme v misce vedle nádoby na fondule. Každý z hostu si napichuje na vidlici kousek masa, ochutí jej worcesterskou omáčkou a noří do rozehřátého oleje. Nechá péci kratší či delší dobu podle své chuti a ochutí omáčkou podle vlastního výběru.

 


Vloženo:6. 9. 1999  
http://www.xkuchtik.cz