xkuchtik.cz

 

LEVNÁ PAŠTIKA Z HOVĚZÍHO MASA

 

INGREDIENCE: 500 g hovězího masa bez kostí, 30 g petržele, 100 g uvařených brambor, 30 g tuku, 20 g cibule, bobkový list, paštikové koření, sůl, vývar z masa.

POSTUP PŘÍPRAVY: Maso uvaříme s petrželí a s bobkovým listem doměkka. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a necháme vychladnout. Vše třikrát umeleme na masovém strojku s jemnými oky. K směsi. přidáme cibuli osmaženou na tuku. Okořeníme, osolíme a dobře promícháme. Podle potřeby zředíme vývarem z masa. Sklenici nebo hrnek vymažeme sádlem, vložíme směs a vaříme v páře. Teplou paštiku můžeme použít jako hlavní jídlo s brambory a se salátem.

 


Vloženo:17. 7. 2007  
http://www.xkuchtik.cz