INGREDIENCE: 400 g zadního hovězího masa z kýty, sůl, mletý pepř, mletý koriandr, koření chilli, 8 lžic oleje, 2 cibule, 2 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžíce hladké mouky, 100 ml červeného vína, 150-200 g sterilovaného leča bez uzeniny.
POSTUP PŘÍPRAVY: Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme mletý koriandr a koření chilli, zakapeme olejem, dobře promícháme a necháme odležet. Na rozehřátém oleji dozlatova osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli, vmícháme rajčatový protlak, vložíme připravené odleželé maso, podlijeme horkou vodou a vše vydusíme do tuku. Potom zaprášíme hladkou moukou, krátce osmahneme, zalijeme horkou vodou a dusíme, až je maso měkké. Před dokončením přilijeme červené víno, přidáme lečo a ještě krátce povaříme. K pokrmu podáváme chléb.