xkuchtik.cz

 

VEPŘOVÉ PPULEZAHIL XELOB-U-BAG – MEXIKO.

 

INGREDIENCE: 6 vepřových řízků, sůl, červený paprikový olej, 10 g hořké čokolády, 3 zrnka nového koření, 3 sušené pálivé chilli papričky, 6 plátků sýra. POSTUP PŘÍPRAVY: Řízky naklepeme, osolíme, potřeme červeným olejem a necháme hodinu uležet. Pak si připravíme strouhanou čokoládu, smíchanou s tlučeným novým kořením a drceným pálivým chilli. Řízky opečeme na dřevěném uhlí na roštu po jedné straně, obrátíme, posypeme čokoládovou směsí, překryjeme plátkem sýra a na roštu dopečeme. Podáváme s tortillami, chlebem nebo rýží.

 


Vloženo:14. 4. 2002  
http://www.xkuchtik.cz