FRANCOUZSKÁ HUSÍ JÁTRA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / DRŮBEŽ / DRŮBEŽ HUSA / 




POSTUP PŘÍPRAVY: před pečením odstraníme z jater žlučové skvrny a vytáhneme na spodní části vyčnívající žilky. Pak ponoříme játra na 2 hodiny do mléka, osušíme je a hustě do nich vpichujeme jednu vedle druhé nakrájené mandličky (sloupnuté). Do každé půlky jater vetkneme jeden hřebíček. Pak játra vložíme do malého hlubšího kastrolku, zalijeme je horkým husím sádlem a asi 10 minut dusíme zakryté v troubě. Po udušeni pečeme ještě asi 15 minut nepokryté. Upečená játra dáme na prkénko, nakrájíme na plátky, osolíme, naklademe na talíř a přelijeme horkým sádlem. Ozdobíme snítkou petrželky. S jemnou bramborovou kaší je to znamenitá lahůdka.

FRANCOUZSKÁ HUSÍ JÁTRA. FRANCOUZSKÁ HUSÍ JÁTRA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1364 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz