BULHARSKÉ ZAPÉKANÉ VEPŘOVÉ SE ZELÍM

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ RŮZNÉ / 




INGREDIENCE: 600 g vepřového masa, 1,5 kg kyselého zelí, lžíce rajského protlaku, 1 cibule, 2 rajčata, 150 g sádla, kmín, pepř, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěné vepřové maso nakrájíme na menší kostky, osolíme, opepříme a necháme v chladnu rozležet. Drobně pokrájenou cibuli osmahneme v rozpáleném sádle, přidáme k ní pokrájené a propláchnuté zelí a společné dusíme. Nepodléváme. Když zelí změkne, vložíme k němu do kastrole kostky vepřového masa, které jsme předem asi 20 minut podusili. Promícháme, směsí naplníme sádlem vymaštěny pekáček a v horké troubě 30-35 minut zapékáme. Podáváme s chlebem.

BULHARSKÉ ZAPÉKANÉ VEPŘOVÉ SE ZELÍM BULHARSKÉ ZAPÉKANÉ VEPŘOVÉ SE ZELÍM



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1378 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz