PEČENÝ CANDÁT

Právě se nacházíte: Home / RECEPTY / RYBY / RYBY CANDÁT / 



INGREDIENCE: 1 candát (asi 1,3 kg), šťáva z l citrónu, 50 g másla, l stroužek česneku, 1 svazek kopru, 1 svazek petrželky, sůl, pepř, 50 ml zeleninového vývaru, 200 g kysané smetany.

POSTUP PŘÍPRAVY: Candáta omyjeme, osušíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme asi 15 minut odležet. Máslo dáme na pánvičku a necháme rozpustit. K máslu přidáme oloupaný a prolisovaný česnek. Bylinky omyjeme, necháme okapat, nakrájíme nadrobno a vmícháme do česnekového másla. Rybu uvnitř i na povrchu osolíme, opepříme, potřeme bylinkovým máslem, do břicha jí vložíme hrnek a postavíme do pekáče. Takto připravený pokrm vložíme do vyhřáté trouby a pečeme 20 minut. Přitom často potíráme bylinkovým máslem. V půlce pečení přilijeme k rybě zeleninový vývar. Nakonec vmícháme do zeleninového vývaru kysanou smetanu. Vypečenou šťávu slijeme a podáváme k rybě. Jako příloha jsou dobré opekané brambory.



PEČENÝ CANDÁT PEČENÝ CANDÁT



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1404 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz