SKOPOVÝ KOTLÍK (Mkalli) – Alžír.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




INGREDIENCE: 3 Lžíce oleje, 1 lžičky mletého zázvoru, sůl, špetka šafránu, 2 stroužky česneku, 250 ml vody, 3 cibule 1,2 kg skopové plece, nať koriandru, voda, 2 citróny, 3 hrnku oliv. POSTUP PŘÍPRAVY: Do kotlíku dáme olej, zázvor, sůl, šafrán, drcený česnek a za neustálého tření a míchání přiléváme vodu, až získáme kaši podobnou majonéze. Přidáme na kousky nakrájenou cibuli, maso nakrájené na větší kostky, sekaný koriandr a dáme na prudký oheň. Dolijeme vařící vodou, aby maso bylo téměř zakryto a rychle uvedeme do varu. Dusíme, až je maso měkké a šťáva zhoustne. Pak přidáme na kousky nakrájené citróny a olivy a podusíme. Podáváme s rýži. Citróny by měly být malé zelené limónky, naříznuté, v řezu prosolené a naložené jako naše zelí - ve vlastní šťávě pod kamenem.

SKOPOVÝ KOTLÍK (Mkalli) – Alžír. SKOPOVÝ KOTLÍK (Mkalli) – Alžír.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1377 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz